صفحه نخست » اخبار و رویدادها » سفر به طعم‌های ایران در دانشگاه ولی‌عصر(عج)

سفر به طعم‌های ایران در دانشگاه ولی‌عصر(عج)

در رویدادی خوش‌عطر و رنگارنگ که به همت انجمن علمی گردشگری برگزار شد، دانشجویان با شور و ذوق فراوان دست‌پخت‌های محلی شهر خود را به نمایش گذاشتند.

از باقلاقاتوق گیلان تا شولی ،کشک و بادمجان و کماچ کرمان، از آش دوغ شیراز گرفته تا دیگچه مشهد، دوغ و کوشفیل اصفهان و سمبوسه‌ی تند خوزستان؛ هر میز، نماینده‌ای از فرهنگ و ذائقه‌ی خاص یک گوشه از ایران بود

 در این برنامه، رئیس دانشکده ایران‌شناسی به همراه استادان علیزاده، کشاورز، ملایی و خانی‌پور با حضور در میان دانشجویان، ضمن بازدید از غرفه‌ها، طعم غذاها را چشیدند و رأی خود را به بهترین دست‌پخت‌ها اختصاص دادند.

این رویداد نه‌تنها فرصتی برای تجربه‌ی طعم‌های متنوع و اصیل ایرانی بود، بلکه گامی در راستای معرفی فرهنگ غذایی اقوام ایران و توسعه گردشگری غذا در فضای دانشگاهی محسوب می‌شود.