کانون ایرانشناسی با همکاری کانون صنایعدستی و انجمن علمی ایرانشناسی برگزار نمود.
گرامیداشت یاد بود (جشن سده)
این جشن هزاران سال قدمت دارد و از کهنترین جشنهای ایرانی (حتی قدیمیتر از نوروز) به شمار میرود. این جشن، جشن پیدایش آتش در نظر گرفته شده. بر اساس شاهنامه فردوسی، پیشینه این جشن به دوران هوشنگشاه، دومین پادشاه پیشدادی، باز میگردد. در روایات اساطیری ایران باستان آمده است که هوشنگ شاه به هنگام شکار، چون مار دراز سیاهرنگی را میبیند، به سوی آن سنگی پرتاب میکند که از برخورد این سنگ به سنگ دیگر، جرقهای شکل میگیرد و بوته خشکی که آنجا بوده، آتش میگیرد. ایرانیان از آن هنگام به بعد از آن آتش پاسداری میکنند. زرتشتیان سَده را با روشن کردن آتش جشن میگیرند. در واقع هدف از برگزاری این جشن شامل اهمیت آتش و آیینهای باستانی بود. مراسم به شرح زیل بود.
همراه با برگزاری جشن (سده) افتتاحیه نمایشگاه دانشجویی که شامل غرفههای (آش، صنایعدستی، نان محلی، شیرینی محلی، چای ذغالی و..) بود. این غرفهها به مدت چهار روز توسط خود دانشجویان در سیاه چادر برپا گردید و مورد استقبال مسئولین دانشگاه (رئیس دانشگاه، معاونت فرهنگی، معاونت دانشجویی و ..) قرار گرفت.
در ابتدا برنامه جشنی تحت عنوان جشن سده برگزار شد که شامل برنامههای (شعر خوانی جشن سده، کلیپ در رابطه با آیینهای جشن سده، سخنرانی خانم احمدیپور، پهن کردن سفره جشن سده و تقدیر از اعضا فعال کانون ایرانشناسی و…) و در آخر افتتاحیه نمایشگاه دانشجوی توسط مسئولین دانشگاه … و در طی چهار روز که نمایشگاه بود. این برنامه مورد استقبال بیشتر دانشجویان و مسئولین قرار گرفت.









